Algemene bouwonderneming b.v.b.a.
Gebr. Gert & Danny Van Dosselaer
Oude Brugseweg 246
8460 Oudenburg
[T] 050 81 64 36
[F] 050 81 64 37
info@gedan.be
Disclaimer
Privacy policy
Disclaimer

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met onderstaande voorwaarden en condities.

1. Website
De eigenaar van deze website is:

Gedan bvba,
Oude Brugseweg 246
8460 Roksem Oudenburg
België

Tel: +32(0)50 81 64 36
Fax: +32(0)50 81 64 37

E-mail: info@gedan.be

BTW: BE 0449 124 945

Als u niet akkoord gaat met onderstaande voorwaarden wordt u verzocht de website te verlaten. Gedan bvba behoudt zich het recht voor deze voorwaarden periodisch aan te passen waarna de leden op de hoogte zullen worden gebracht van deze wijzigingen. Wanneer u na deze kennisgeving de website blijft gebruiken verklaart u zich akkoord met de doorgevoerde wijzigingen. Gedan bvba kan eventueel andere diensten aanbieden aan de gebruikers van deze site. In dat geval zullen de geldende voorwaarden apart worden medegedeeld.

2. Toegankelijkheid
Gedan bvba probeert zo goed als mogelijk de website 24 uur per dag toegankelijk te houden, nochtans kan het gebeuren dat de website ontoegankelijk is voor een korte periode omwille van onderhoudswerken, aanpassingen of technische redenen.

3. Verantwoordelijkheid
Gedan bvba weerlegt elke verantwoordelijkheid met betrekking tot deze website en de aangeboden informatie. Gedan bvba verzekert niet dat de informatie op deze website correct, compleet of actueel is. Alle informatie, producten en diensten op deze website kunnen fouten bevatten. De gebruiker wordt verzocht hiermee rekening te houden.

4. Derde partijen
U kan via deze website in contact komen met derde partijen via links die in deze website zijn opgenomen. U verklaart zich akkoord met het feit dat deze communicatie enkel tussen u en deze derde partij wordt gevoerd en dat Gedan bvba hier geen deel van uitmaakt en dat u Gedan bvba niet verantwoordelijk zal stellen mocht deze communicatie tot schade lijden.

De website kan links bevatten naar andere websites door derde partijen beheerd. Gedan bvba kan geen permanente controle op deze sites uitoefenen. Het opnemen van deze links betekent niet dat Gedan bvba akkoord gaat met de inhoud en Gedan bvba vertegenwoordigt onder geen beding deze derde partij.

5. Copyright
U mag geen enkele inhoud (informatie, diensten, software, producten) van deze website kopiëren, downloaden, reproduceren, verdelen, uitgeven of afgeleid werk daarvan produceren zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van Gedan bvba. Als u materiaal van derden wenst te gebruiken dient u de copyright eigenaar te contacteren. De inhoud van deze website wordt beschermd door de auteursrechten van Gedan bvba.

6. Systeem integriteit
U mag niet tussen beide komen of proberen tussen beide te komen in de werking van de website en geen actie ondernemen om een disproportionele grote belasting voor de website te vormen.

7. Bevoegde wethouder
Deze voorwaarden en condities vallen onder Belgische wetgeving. Enige betwisting zal worden behandeld door de rechtbank van Brugge.


Bezoek ons modelappartement!

Ons modelappartement is gelegen in Residentie Serengeti

Heeft u interesse om ons model appartement te bezoeken en de mogelijkheden te bespreken? Groot gelijk! Veel mensen gingen u al voor. U kunt gerust een afspraak maken op het nummer 0475/46 15 02.
U hebt een pand of een braak stuk liggend grond? U wenst het maximaal er uit te halen maar vreest de kapitale vereisten, het risico of de technische rompslomp er rond. Contacteer ons. Gedan heeft jarenlange ervaring als aannemer inzake het maximaliseren van uw project.
Onze professionele kennis en vertrouwensband met architecten, investeerders en projectontwikkelaars garanderen u een maximale return van uw oportuniteiten.
Contacteer ons voor advies op 0475 46 15 02. Een eenvoudig gesprek kan veel complexe zaken opruimen.
test tekst 3