Algemene bouwonderneming b.v.b.a.
Gebr. Gert & Danny Van Dosselaer
Oude Brugseweg 246
8460 Oudenburg
[T] 050 81 64 36
[F] 050 81 64 37
info@gedan.be
Disclaimer
Privacy policy
Gedan is naast aannemer ook promotor. Overal in midden West-Vlaanderen, maar vooral in Oostende zijn we actief bezig met onze eigen projecten. Huizen en appartementsgebouwen. Ruime woonsten en appartementen tegen zeer betaalbare prijzen. Informeer u gerust bij ons of via het aangestelde verkoopsbureau. We hebben zeker wel een thuis die bij u past. Let wel. Zoals je zult zien uit ons aanbod is treuzelen vaak verliezen. Onze huizen en appartementen zijn zeer gegeerd.

Res. Lake Powel
Res. Lago di Garda
Res. Anaïs
Woonerf Archimedesstraat
Res. Yosemite
Res. Serena
Res. Serengeti
Res. Stee

Architect:Bezoek ons modelappartement!

Ons modelappartement is gelegen in Residentie Serengeti

Heeft u interesse om ons model appartement te bezoeken en de mogelijkheden te bespreken? Groot gelijk! Veel mensen gingen u al voor. U kunt gerust een afspraak maken op het nummer 0475/46 15 02.
U hebt een pand of een braak stuk liggend grond? U wenst het maximaal er uit te halen maar vreest de kapitale vereisten, het risico of de technische rompslomp er rond. Contacteer ons. Gedan heeft jarenlange ervaring als aannemer inzake het maximaliseren van uw project.
Onze professionele kennis en vertrouwensband met architecten, investeerders en projectontwikkelaars garanderen u een maximale return van uw oportuniteiten.
Contacteer ons voor advies op 0475 46 15 02. Een eenvoudig gesprek kan veel complexe zaken opruimen.
test tekst 3